Efterisolering hulmur

En efterisolering af dine hulmure kan både være en god forretning og en god forbedring af dit hus’ komfort og indeklima.

Kan du nikke genkendende til dette:

  • Indetemperaturen i dit hus falder, når det blæser eller vejret slår om til koldt.
  • Kolde ydervægge nedkøler indeluften og skaber en følelse af træk i dit hus.
  • Dit hus’ energiklasse er lav og du har en fornemmelse af, at din varmeregning er for høj.

Det er tegn på, at dine hulmure enten er uisolerede eller utilstrækkeligt isolerede. Derfor er der god grund til at få undersøgt, om efterisolering af hulmur kan være løsningen på den høje varmeregning og den manglende huskomfort i dit hjem.

Huse fra 1940’erne og frem til 1960’erne er særligt ramte

Mange huse fra 1940’erne og frem til 1960’erne er bygget med hulmure, der enten er helt tomme eller indeholder for lidt isoleringsmateriale. Det kan også være tilfældet, at isoleringen har sat sig eller er faldet sammen og har efterladt uisolerede ”huller” i din hulmur.

I alle tilfælde er det en god idé, at få undersøgt tilstanden af dine hulmure og få foretaget efterisolering af hulmur.

Grundig undersøgelse

I Dansk Isolering foretager vi altid en grundig undersøgelse af dine hulmure, inden vi går i gang med at efterisolere. Vi undersøger alle hulmure og finder ud af hvor meget og hvor lidt isoleringsmateriale, der er i hulmuren. Og hvilken type det er. Vi oplever af og til, at hulmure kan være isoleret med materialer, der slet ikke er egnet til isolering. Det tilbyder vi at suge ud, inden vi blæser nyt mineraluldsgranulat ind i hulmurene. Læs mere om hvordan vi arbejder med hulmursisolering. Her finder du blandt andet vores hulmur FAQ og en 1-2-3 guide til hulmursisolering, der forklarer de forskellige steps i isoleringsprocessen.

Efterisolering af hulmur er en god husforbedringsinvestering: Det giver lavere varmeregning, bedre huskomfort og indeklima samt en bedre energiklasse til dit hus, der dermed også bliver nemmere at sælge.

Og er dine hulmure helt uisolerede, er efterisolering af hulmur dén energiforbedring, der tjener sig hurtigst hjem.

Kontakt vores energivejledere i dag og bestil et gratis isoleringstjek, hvor vi giver vores anbefaling til efterisolering af hulmur og laver et regnestykke på, hvor hurtigt investeringen tjener sig hjem i lige netop dit hjem.

Se også

Efterisolering af loftet

Dér hvor der umiddelbart er mest isoleringsevne og besparelse at hente er ved en efterisolering af loftet: Op til 30 procent af boligens varmetab går gennem loft og tag. Er loftet utilstrækkeligt isoleret, fx med 100 mm isolering, vil det være oplagt og effektivt at lægge et ekstra lag isolering på loftet. Det vil give en mærkbar besparelse på varmeregningen med det samme.

 

Sådan kommer du igang

Kontakt vores energivejledere og bestil et gratis isoleringstjek, hvor vi giver vores anbefaling til efterisolering og laver et regnestykke på, hvor hurtigt investeringen tjener sig hjem i lige netop dit hjem.
Bestil et gratis isoleringstjek

Årets isolatør

Dansk Isolering har 3 år i træk vundet prisen som årets isolatør senest i 2018
Image
Ellite smiley fra anmeld håndværker

Dansk Isolering ApS

Baldersbuen 31, 2640 Hedehusene - Bergensvej 7, 6230 Rødekro Tlf.: 30 74 74 30 · E-mail: info(a)danskisolering.dk · CVR nr. 30916468

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering udfører loftisolering og hulmursisolering. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Fra vore 2 afdelinger hhv. Syddanmark og Sjælland udfører isoleringsarbejde i hele Danmark.

Læs mere

 

Info

© 2024 Dansk Isolering · Udviklet af Say it webbureau Kolding