Dansk Isolering Rødekro

I Dansk Isolering er vi altid glade og stolte, når vi afleverer en veloverstået isoleringsopgave. Men nogle gange er vi ekstra stolte. Som for eksempel, når vi er en del af noget større end blot en entreprise.

På Sønderborg Havn har vi leveret teknisk isolering og ekspertise til tre specielle og udfordrende projekter, der hver især er med til at virkeliggøre den ambitiøse masterplan for Byens Havn, der er tegnet af den verdensberømte canadisk-amerikanske arkitekt Frank Gehry. Altså ham, der også har tegnet Guggenheim museet i Bilbao.

De tre byggeprojekter, som Dansk Isolering ind til videre har bidraget til på Sønderborg havn er:

  • Multikulturhuset
  • Videnshuset
  • Alssundkollegiet

Multikulturhuset rummer blandt andet to biblioteker, en kunstskole, en kulturscene og en café. Multikulturhuset består både af moderne nybyggeri og en gennemgribende renovering af det fredede, markante Ewers Pakhus.

For Dansk Isolering har opgaven bestået af teknisk isolering af brugsvand og varme. Det har været en spændende udfordring. Blandt andet fordi vi har arbejdet i et fredet bygningsmiljø, hvor der skulle tages mange hensyn. I den fredede del af byggeriet er der blevet bygget et ”inderhus” inde i skallen af det gamle pakhus.

Bygherren har valgt at lade de imponerende bindingsværk-konstruktioner stå frit synlige. Ligeledes har rørene fået lov til at være synlige. Det giver i mine øjne en autentisk og rå stemning til rummene. Vores kunde på Multikulturhuset var Alpedalens VVS.

Videnshuset var et af de første projekter, der omsatte Frank Gehrys masterplan til konkrete bygninger. Her har Dansk Isolering lavet teknisk isolering og synlige rør. Vores kunde på denne opgave var VVS Bendixen.

I skrivende stund har vi fornøjelsen af at lave teknisk isolering på brugsvand og varme på det kommende Alssund-kollegie, der kommer til at huse 150 studerende i fleksible og bæredygtige lejligheder.

Fagligt er det ikke en svær opgave: Den består af lange, lige træk og stigestrenge, der er nemme at komme til. Og både i teknikrummene og ude på etagerne er der projekteret plads nok til den tekniske isolering, hvilket ikke altid er en selvfølge.

Vores kunde på denne opgave er VVS Søeberg.

Dét, der gør mig stolt ved at bidrage til disse tre projekter i Sønderborg er ikke bare udfordringerne og den faglige tillid, som vores kunder viser os. Det er lige så meget dét, at vi er med til at virkeliggøre en ambitiøs byvision.

Dansk Isolering er med til at bygge et trækplaster for hele Syddanmark på havnen i Sønderborg. Vi isolerer ikke bare rør. Vi bygger en katedral - sådan lidt ad gangen :-)

 

Om Dansk Isolering

På årsplan isolerer vores løsuldsafdeling mere end 120.000 m2 lofter, hulmure og etageadskillelser. Mængden og vores lave omkostninger sikrer dig billig hulmursisolering og loftisolering. Omsætningen er cirka 50/50 fordelt mellem private kunder og erhvervskunder. I denne afdeling er vi 6-8 medarbejdere.

Læs mere


Image

Search