Teknisk Isolering med paroc
Teknisk Isolering med rockwool
Teknisk Isolering med isover
Rørisolering

Rørisolering

Dansk Isolering tilbyder alle former for termisk isolering af rør i forbindelse med HVAC
Ventilationsisolering

Ventilationsisolering

Som en del af vores samlede ydelser inden for teknisk isolering, tilbyder Dansk Isolering også termisk isolering af ventilationskanaler.

Brandisolering

Brandisolering

Dansk Isolering mestrer naturligvis også den disciplin af teknisk isolering, der hedder passiv brandsikring eller brandisolering.

Teknisk isolering kræver høj ekspertise

Teknisk isolering er en videnskab i sig selv. Det kræver højt specialiseret faglighed og stor erfaring.

Hos Dansk Isolering har vi den særlige ekspertise og kompetence, som teknisk isolering kræver. Vi har en hel afdeling, der kun laver teknisk isolering.

Vores projektledere er alle uddannede tekniske isolatører eller bygningskonstruktører. Tilsammen har vi mange års erfaring i at løse de mange forskellige typer opgaver, der findes inden for teknisk isolering.

Når du vælger Dansk Isolering som samarbejdspartner på teknisk isolering, er det din garanti for høj faglig ekspertise, høj kvalitet, aflevering til tiden og kædeansvar, da vi naturligvis har overenskomst med vores isolatørers fagforening.

Kontakt afdelingsleder for Rør & Teknik Allan Krogh for en uddybende snak:

t: 3074 7189

Kontakt os for at høre mere

Hvad er teknisk isolering?

I bund og grund er det simpelt: Det handler om at bevare temperaturen i varme- og kølesystemer, så varmen eller kulden bliver ledt hen, hvor der er brug for den. Uden tab.

Ofte ser teknisk isolering heller ikke ud af alverden: Det er gemt væk i kældre og teknikrum fyldt med rør, maskineri og ventilationstunneler.

Men teknisk isolering er en afgørende del af byggeriets maskinrum. Det er en forudsætning for, at driften kører optimalt. Derfor kan det også have store konsekvenser for en virksomheds forretning eller et byggeris brugere og beboere, hvis ikke den tekniske isolering er udført af specialister.


Om Dansk Isolering

På årsplan isolerer vores løsuldsafdeling mere end 120.000 m2 lofter, hulmure og etageadskillelser. Mængden og vores lave omkostninger sikrer dig billig hulmursisolering og loftisolering. Omsætningen er cirka 50/50 fordelt mellem private kunder og erhvervskunder. I denne afdeling er vi 6-8 medarbejdere.

Læs mere


Image

Search