Teknisk Isolering med paroc
Teknisk Isolering med rockwool
Teknisk Isolering med isover
Teknisk Isolering med paroc
Teknisk Isolering med rockwool
Teknisk Isolering med isover

Teknisk isolering - et specialområde hos Dansk Isolering

Med os som samarbejdspartner på Teknisk isolering, er du altid sikret en høj faglig ekspertise, top kvalitet på både udførelse og materiale, gennemgribende kvalitetssikring af isoleringsopgaven.

Vi er konkurencedygtige på vores priser og fordi en aftale er en aftale er du altid garanteret aflevering til tiden.

Vi har blandt andet specialiseret os i isolering af ventilationssystem og køleanlæg. Her på siden finder du et overblik over det mange forskellige tekniske isolerings opgaver vi har løst indenfor de mange forskellige arbejdsområder. Vil du læse mere om de forskellige fagområder, kan du klikke dig videre på ikonerne herunder. Nederst på siden har du også mulighed for at se og læse konkrete kunde cases, på teknisk isolering vi allerede har udført. Har du brug for yderlig cases eller referencer er du altid velkommen til at kontakte os. Så vil vi sende dig uddybende information. 

Har du brug for mere specifik viden omkring teknisk isolering, finder du vores FAQ om teknisk isolering nederst på denne side. Her prøver vi at svare på de mest gængse spørgsmål omkring dette arbejdsområde

Vi er klar til at hjælpe

Vores team, der primært består af faglærte Tekniske Isolatører parret med lærlinge, udfører alle former for Teknisk Isolering.

Når du vælger Dansk Isolering som samarbejdspartner på Teknisk Isolering, lover vi dig høj faglig ekspertise, top kvalitet, bedste kvalitetssikring, konkurencedygtige priser og aflevering til tiden.


Kontakt afdelingsleder og VVS Installatør Allan Krogh for en snak om hvad vi kan gøre for dig - du er altid velkommen.

 t: 3074 7189

VVS Installatør Allan Krogh - Afdelingsleder for teknisk isolering

Hvad er teknisk isolering?

I bund og grund er det simpelt: Det handler om at bevare temperaturen i varme- og kølesystemer, så varmen eller kulden bliver ledt hen, hvor der er brug for den. Uden tab. Ofte ser teknisk isolering heller ikke ud af alverden: Det er gemt væk i kældre og teknikrum fyldt med rør, maskineri og ventilationstunneler. Men teknisk isolering er en afgørende del af byggeriets maskinrum. Det er en forudsætning for, at driften kører optimalt. Derfor kan det også have store konsekvenser for en virksomheds forretning eller et byggeris brugere og beboere, hvis ikke den tekniske isolering er udført af specialister.

Isolering af varmerør - Rørisolering HVAC

Vi udfører både isolering af varmerør - rørisolering i underentreprise til dig som VVS’er, og som direkte servicearbejde på specialiserede isoleringsløsninger, herunder særligt til fødevareindustrien hvor der stilles store krav til temperaturer og løsninger. Vi servicerer også dig direkte med den lille isoleringsopgave på f.eks. en varmepumpe eller et teknikrum.

Isolering af kølesystem - Isolering af kølerør

Når det kommer til isolering af kølerør er vores styrke den generelle viden vi har inden for de forskellige temperatursæt parret med vores viden omkring dampspærrer og dampproblematikker fra søster-afdelingen der udfører bygningsisolering.

Isolering af brugsvand

Vi udfører primært isolering af brugsvand i underentreprise til VVS’erne og som direkte entreprise til f.eks. fødevareindustrien hvor brugsvand ofte har behov for en specifik temperatur.

Isolering af ventilationsanlæg

Hvad enten der er tale om isolering af runde kanaler, eller isolering af firkantede kanaler - både termisk isolering og brandisolering. Når du vælger at samarbejde med os, får du en troværdig samarbejdspartner der har ventilationsisolering som speciale.

Isolering af Tagvand

Rør der fører tagvand skal kondensisoleres når de løber inde i bygningen. Det skyldes at regnvand og smeltevand ofte er koldere end omgivelsestemperaturen på røret hvorved der nemt og hurtigt kan opstå kondens.

Brandisolering - Brandlukninger

Når du vælger os som samarbejdspartner på Brandisolering, kan vi garantere høj faglig ekspertise og høj kvalitet. Vi har styr på kvalitetssikringen og mærkaterne til de enkelte dele.

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Search