Image
Image
Image
Image
Image
Image
Isover isolering er specielt designet til udlægning på lofter i det Skandinaviske klima. Alle priser er Inkl. Moms

Loftisolering med Isover isolering

400_isolver_loftisolering.png

Isover isolering er et granuleret løsuldsprodukt

Isover isolering er specielt designet til udlægning på lofter i det Skandinaviske klima. Udover en fantastisk isoleringsevne er isover isolering blandt andet brandhæmmende, hvilket gør det til et særdeles godt produkt til isolering af loftet.

Isover isolering til loftet

Isover isolering er et granuleret løsuldsprodukt specielt designet til loftisolering. Isoleringen er lavet af smeltet glasmasse, der under høj varme slynges ud i tynde fibre til en candyfloss-agtig masse, der både er let og meget isolerende.

Husejere af den lidt ældre generation kender måske Isovers kerneprodukt under navnet Glasuld. Det hed produktet indtil år 2000, hvor den franske koncern Saint-Gobain købte virksomheden.

Når vi i Dansk Isolering laver loftisolering med Isover isolering eller andre løsuldsprodukter, kommer vi altid ud til dig og laver en grundig opmåling af dit loft og en vurdering af dit isoleringsbehov.

Vi etablerer en forhøjning omkring stigehullet, en ny hævet gangbro, og vindspærrer langs tagfoden. Herefter blæser vi Isover loftisolering ud i et jævnt og tæt lag i den aftalte tykkelse.

Isover isolering er miljøvenligt

Isover isolering er produceret med op til 80% genbrugsglas og består derudover af genbrugsisoleringsmateriale og plantebaseret materiale. Dermed er Isover isolering velegnet til loftisolering og meget klima- og miljøvenligt.

Isover isolering vejer ikke helt så meget som fx papiruld og Rockwool, hvilket kan have sine fordele på nogle lofter.

Isover Granulat er bioopløseligt, ubrændbart og diffusionsåbent.


Bestil et GRATIS isoleringstjek - ring

t: 30 74 74 30

 

Bestil et Gratis Isoleringstjek af dit loft

Alle priser er inkl moms.

Priser for gangbro og vindstop

Almindelig gangbro

250,-
  • Etablering
  • Pr. meter
  • Inkl. moms.

Ekstra bred gangbro

300,-
  • Etablering
  • Pr. kvm
  • Inkl. moms.

Vindstop

125,-
  • Etablering
  • Pr. meter
  • Inkl. moms.
Læs mere om: Gangbro og vindstop

FAQ: Ofte stillede spørgsmål

Isover til loft- og hulmursisolering

Isover isolering er særdeles velegnet til både loftisolering og hulmursisolering. Produktet er lavet af genbrugsmaterialer, hvilket gør det til et miljøvenligt valg når loftet eller hulmuren skal isoleres. En anden af de helt store egenskaber Isover isoleringen har, er at den er brandhæmmende.

Isover teknisk isolering

Isover har udviklet en lang række af produkter til teknisk isolering. Blandt de mange produkter kan nævnes: ISOVER Boaflex Pipe Section, som tidligere hed ISOVER BoaFlex rørskåle. CLIMCOVER Lamella Alu2, som tidligere hed ISOVER Lamelmåtter Alu-AF. Herudover tilbyder de også produkter til brandisolering, industri uld med flere. Du kan læse mere om teknisk isolering her.

Isover rør isolering

Blandt de mange produkter til teknisk isolering findes der i Isovers produkt katalog en stribe af produkter under isover rør isolering. Deres 100% brandsikre rørskåle kan blandt andet bruges til brandisolering af gennemgående rør. Udover de brandhæmmende egenskaber yder produktet også en effektiv termisk beskyttelse, som gør dem velegnet til isolering af varmerør. Du kan læse mere om Isover rørisolering her.

Isover glasuld isolering

Isovers kerneprodukt til isolering er tidligere kendt som Isover Glasuld Isolering. Det er måske kun den ældre generation der kender Isover Isolering under dette navn. I år 2000 blev Isover opkøbt af den franske koncern Saint Gobain. I den forbindelse blev Isover Glasuld isolering omdøbt.

Isover isolering pris

Isolering med Isovers løsuld produkter koster ved en loftisolering på 150 mm isolering kun kr. 100 pr. m2. Ved en hulmursisolering er Isover isolering pris kr. 200 pr. m2. Hos Dansk Isolering kører vi med valgfri isoleringsmateriale. Det betyder, at alle priser er ens uanset hvilket isoleringsmateriale du vælger. Loftisolering: Billig isolering 150 mm isolering kr. 100 pr. m2 Hulmursisolering: Billig isolering kr. 200 pr. m2

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Search