Loftisolering:Frit materiale valgGratis isoleringstjekPriser fra 125,- /m25 star review trustpilot
Image
Image
Image
Image
Image
Loft isoleret med mineraluld

Gangbro ved loftisolering

Det er vigtigt, at du kan bevæge dig rundt på loftet uden at gøre skade på isoleringen. I det isoleringen trædes eller trykkes flad mister den sin isolerende effekt.

En gangbro er et væsentlig element idet man som boligejer har inspektions pligt på sin tagkonstruktion. I tilfælde af tagskader, er det vigtigt at man mindske skadens omfang. Det kræver at man kan komme ind over loftet.

Når vi i Dansk Isolering taler om gangbro, er det fordi denne er et essentielt element i forbindelse med loftisoleringen. Langt størstedelen af alle de private boliger vi isolerer, er almindelige parcelhuse med et uudnyttet loftrum. Langt de fleste boligejere bruger loftrummet til opbevaring af alt fra julepynt til hobbyprojekter. Vi ser mange loftrum som er indrettet med hylder imellem spærene, så tingene ikke står direkte ovenpå isoleringen og trykker den flad. Uden en gangbro kan man ikke bevæge sig frit rundt på loftet.
Martin Brink
Martin BrinkEnergirådgiver, indehaverDenne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Daglig ledelse. Kontakt og rådgivning til erhverv- og privatkunder
Image
Martin Brink
Energirådgiver, indehaver
Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Daglig ledelse. Kontakt og rådgivning til erhvervs- og privatkunder

I denne artikel

Materialer til gangbroen

Gangbroen en ligeværdig del af totaloplevelsen omkring loftisolering. Derfor bruger vi udelukkende kvalitetsforskallinger, oftest i 25x100 mm uhøvlet træ. Når vi bruger uhøvlet træ, skyldes det alene, at det flexer mindre end høvlet træ. I forbindelse med at vi udfører loftisolering kan du derfor tilkøbe etablering af gangbro, hævelse eller en udvidelse af den eksisterende.

Vi laver gangbroen fra ende til anden, så vidt det lader sig gøre, ligesom vi, naturligvis, sørger for at den går hen til loftslemmen. I forbindelse med loftlemmen, laver vi et skot i krydsfiner så isoleringen ikke drysser ned når lemmen åbnes.

Priser for gangbro og vindstop

Almindelig gangbro

250,-
 • Etablering
 • Pr. meter
 • Inkl. moms.

Ekstra bred gangbro

300,-
 • Etablering
 • Pr. kvm
 • Inkl. moms.

Vindstop

100,-
 • Etablering
 • Pr. meter
 • Inkl. moms.

Ærlig rådgivning

0,-
 • Bestil et gratis isoleringstjek
 • og få ærlig
 • og kompetent rådgivning
Læs mere om: Gangbro og vindstop
Hvor bred skal en gangbro være?
En gangbro på loftet er typisk omkring 60 cm bred, men kan laves bredere hvis der er plads til det. Gangbroen placeres ovenpå spærfødderne og laves typisk i hele loftets længde. Ofte ved efterisolering af loft kan det være nødvendigt, at hæve gangbroen så der er plads til den ekstra isolering.
Image

Læs også disse artikler indenfor loftisolering

Dansk Isolering ApS

Kildeager 7, 4621 Gadstrup - Bergensvej 7, 6230 Rødekro Tlf.: 30 74 74 30 · E-mail: info(a)danskisolering.dk · CVR nr. 30916468

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering udfører loftisolering og hulmursisolering. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Fra vore 2 afdelinger hhv. Syddanmark og Sjælland udfører isoleringsarbejde i hele Danmark.

Læs mere

 

Info

© 2024 Dansk Isolering · Udviklet af Say it webbureau Kolding