Gangbroen er et væsentlig element idet man som boligejer har inspektionspligt på sin tagkonstruktion. I tilfælde af tagskader, er det vigtigt at man mindske skadens omfang. Det kræver at man kan komme ind over loftet.

Hos os er gangbroen en ligeværdig del af totaloplevelsen omkring loft- isolering. Derfor bruger vi udelukkende kvalitetsforskallinger, oftest i 25x100 mm uhøvlet træ. Når vi bruger uhøvlet træ, skyldes det alene, at det flexer mindre end høvlet træ.

Hvis man har behov for at bevæge sig uden for gangbroen, kan man nemt fjerne det løse isolering og lægge det på plads igen når man er færdig.

Vores tilbud indeholder som udgangspunkt altid en 60 cm bred gangbro opbygget. Vi laver gangbroen fra ende til anden, så vidt det lader sig gøre, ligesom vi, naturligvis, sørger for at den går hen til loftslemmen. I for- bindelse med loftlemmen, laver vi et skot i krydsfiner så isoleringen ikke drysser ned når lemmen åbnes.

Ekstra bred gangbro eller repo

Vi tilbyder gerne at lave en ekstra bred gangbro. Prisen for ekstra gangbro er kr. 300 pr. m2 inkl. moms.

Om Dansk Isolering

På årsplan isolerer vores løsuldsafdeling mere end 120.000 m2 lofter, hulmure og etageadskillelser. Mængden og vores lave omkostninger sikrer dig billig hulmursisolering og loftisolering. Omsætningen er cirka 50/50 fordelt mellem private kunder og erhvervskunder. I denne afdeling er vi 6-8 medarbejdere.

Læs mere


Search