01_loftisolering_rockwool_granulat.jpg

Papiruld et godt og billigt isoleringsprodukt

Loftisolering med Papiruld

Loftisolering med papiruld (genbrugspapir) har vundet kraftigt frem de seneste år, men metoden er langt fra ny. Papiruld har været anvendt til loftisolering i Amerika siden midten af 1950’erne. Metoden kom for alvor til Danmark og det øvrige Skandinavien i 70’erne. Siden er metoden blevet anerkendt og meget anvendt. Papiruld isolering er specielt godt egnet til loftisolering og isolering af etageadskillelser. Det har evnen til at håndtere en smule fugt og damp hvilket passer rigtigt godt til vores klima.

Når snakken falder på isolering med papiruld, kan vi ikke undgå at tale om brand og fugt. For at sikre isoleringen mod brand og råd, tilsættes en række uorganiske salte, herunder Bor. Vi etablere også ny gangbro og vindstop ved loftisolering

Bestil et GRATIS isoleringstjek - ring

t: 30 74 74 30

Bestil et Gratis Isoleringstjek af dit loft

Alle priser er inkl moms.

Om Dansk Isolering

På årsplan isolerer vores løsuldsafdeling mere end 120.000 m2 lofter, hulmure og etageadskillelser. Mængden og vores lave omkostninger sikrer dig billig hulmursisolering og loftisolering. Omsætningen er cirka 50/50 fordelt mellem private kunder og erhvervskunder. I denne afdeling er vi 6-8 medarbejdere.

Læs mere


Image

Search