Uanset hvilket isoleringsprodukt man vælger, er god ventilation et absolut nøgleord. Når loftet bliver isoleret, kommer der ikke længere spildvarme op på loftet. Loftet bliver dermed koldere. Koldere luft kan håndtere min- dre fugt hvorfor man skal sørge for øget ventilation så den øgede fugt ikke sætter sig i spær og konstruktionen.

Vi har valgt at samarbejde med BYGTJEK og deres WinWin plader. BYG- TJEK har udviklet en 3 mm diffusionsåben plade med bukkekanter spe- cielt til efterisolering. Pladerne kan nemt tilpasses alle lofttyper og skaber stor tryghed og fortsat ventilation.

Er det ikke muligt at montere plader i tagfoden, benytter vi ICOPAL IcoAir som er en taghætte der monteres indefra igennem undertaget. Dem mon- terer vi så skiftevis i bunden og i toppen.

Et tredje, og ligeså anvendt, alternativt, er montering af riste i gavlen. Her anvender vi riste i galvaniseret stål.

Læs også om: Gangbro og vindstop

Om Dansk Isolering

På årsplan isolerer vores løsuldsafdeling mere end 120.000 m2 lofter, hulmure og etageadskillelser. Mængden og vores lave omkostninger sikrer dig billig hulmursisolering og loftisolering. Omsætningen er cirka 50/50 fordelt mellem private kunder og erhvervskunder. I denne afdeling er vi 6-8 medarbejdere.

Læs mere


Image

Search