Hulmursisolering (Isover)

Rockwool stenuld til loftisolering


Image

Hulmursisolering med ROCKWOOL stenuld

Vi hulmursisolerer med ROCKWOOL mineraluld, også kendt som stenuld og løsuld, fordi det er bedst og mest miljøvenligt. Der er tale om et 100 % naturprodukt uden tilsatte kemikalier.

ROCKWOOL mineraluldsgranulat er naturligt brandhæmmende, da produktet består af 100 % sten. Stenene varmes op til ca. 1.400 grader celsius, hvorefter det trækkes ud i tråde – nærmest som candyfloss. 

Vores primære metode, er hulmursisolering med granulat. Granulat er en fællesbetegnelse for alle isoleringsformer, der findes i flænset form og indblæses. Den isolering flest kender, findes i rulleform eller som bats (plader/måtter). Granulatet er egentligt det sammen - formen er bare en anden. Vi sammenligner det med indholdet af en fiberdyne, nærmest lidt vattet.

Vi benytter udelukkende granulat fra den ROCKWOOL. Når vi har valgt at bruge ROCKWOOL, skyldes det, at vi har vurderet det som det bedste på markedet.              

Hulmursisolering med ROCKWOOL granulat har mange fordele. Den mest oplagte fordel ved ROCKWOOL granulat, er dets evne til at pakke sig omkring gennemføringer såsom rør til tørretumbler og lignende.

En anden fordel ved hulmursisolering med mineraluldsgranulat er, at der aldrig opstår revner i laget som ved f.eks. bats eller isolering i rulleform. Granulatet lægger sig som en stor, ubrudt overflade, hvorved man sikrer optimal isolering – også selv om huset giver sig en smule. Du kan læse mere om isolering med ROCKWOOL granulat her.

 

 

Dansk Isolering ApS

Baldersbuen 31, 2640 Hedehusene - Bergensvej 7, 6230 Rødekro Tlf.: 30 74 74 30 · E-mail: info(a)danskisolering.dk · CVR nr. 30916468

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering udfører loftisolering og hulmursisolering. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Fra vore 2 afdelinger hhv. Syddanmark og Sjælland udfører isoleringsarbejde i hele Danmark.

Læs mere

 

Info

© 2024 Dansk Isolering · Udviklet af Say it webbureau Kolding