Rockwool stenuld til loftisolering
5 star review trustpilot
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Indledningsvist vil vi gøre opmærksom på, at du kun betaler for de m² murværk der skal isoleres. Du betaler altså ikke for vinduer og døre.

Samtidig gøres opmærksom på, at vi altid tilbyder gratis og uforpligtende opmåling. Grunden til denne side er, at vi ofte har fået stillet spørgsmålet i forbindelse med hulmursisolering.

Opmåling af facaden er relativ enkel. Du måler alle fire facaders længde og højde på murværket. Såfremt der er tale om 1½ eller 2 plans huse, måles højden helt til kip. Medmindre kælderen er bygget i mursten (det er den sjældent), skal den ikke medregnes.

Når du skal beregne trekanten på 1. sal, er det letteste at tage bredden på huset, gange den med de antal meter der er fra etageadskillelsen mellem stuen og 1.sal. Resultatet deles med to, hvilket svarer til den trekant der skal hulmursisoleres.

Når du har beregnet hele facadens m², beregner du hvor mange m² vinduer og døre du har. Fratræk m² døre og vinduer, og du har det antal m² der skal hulmursisoleres.

 

Dansk Isolering ApS

Baldersbuen 31, 2640 Hedehusene - Bergensvej 7, 6230 Rødekro Tlf.: 30 74 74 30 · E-mail: info(a)danskisolering.dk · CVR nr. 30916468

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering udfører loftisolering og hulmursisolering. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Fra vore 2 afdelinger hhv. Syddanmark og Sjælland udfører isoleringsarbejde i hele Danmark.

Læs mere

 

Info

© 2024 Dansk Isolering · Udviklet af Say it webbureau Kolding