Loftisolering med papiruld fra 139 kr - klik for at læse mere


Papirisolering

Priser fra 139,- alt inklusive

Isolering med genbrugspapir har vundet kraftigt frem de seneste år, men metoden er langt fra ny. Papir har været anvendt i Amerika siden midten af 1950’erne. Metoden kom for alvor til Danmark og det øvrige Skandinavien i 70’erne. Siden er metoden blevet anerkendt og meget anvendt. Papirisolering er specielt godt på lofter og i etageadskillelser. Det har evnen til at håndtere en smule fugt og damp hvilket passer rigtigt godt til vores klima.

Vi har valgt at samarbejde med CBI Danmark fra Vildbjerg ved Herning. CBI leverer produkter til Danmark, Sverige og Norge og producere selv isoleringen på deres moderne fabrik i Sverige. Vi valgte CBI fordi de gør tingene på en god og ordentlig måde.

Når snakken falder på isolering med papir, kan vi ikke undgå at tale om brand og fugt. For at sikre isoleringen mod brand og råd, tilsættes en række uorganiske salte, herunder Bor. Og det er her CBI Danmark udmærker sig: De tilsætter kun ca. halvdelen af EU’s grænseværdier så man som isolatør og forbruger tør anbefale og bruge det.

Isocell er lambda 0,039 ved 28 kilo pr. m3

Alle priser er inkl moms, gangbro, vindstop og skot omkring loftslem. KORT SAGT: ALT INKLUSIVE!

Få et tilbud på papirisolering