top_loftisolering_rockwool_granulat_priser.jpg

Isover er et granuleret løsuldsprodukt specielt designet til udlægning, på lofter i det Skandinaviske klima.

400_isolver_loftisolering.png

Loftisolering med Isover

Isover Granulat er et granuleret løsuldsprodukt specielt designet til loftisolering. Isovers loftisolering er lavet af smeltet glasmasse, der under høj varme slynges ud i tynde fibre til en candyfloss-agtig masse, der både er let og meget isolerende.

Husejere af den lidt ældre generation kender måske Isovers kerneprodukt under navnet Glasuld. Det hed produktet indtil år 2000, hvor den franske koncern Saint-Gobain købte virksomheden.

Når vi i Dansk Isolering laver loftisolering med Isover eller andre løsuldsprodukter, kommer vi altid ud til dig og laver en grundig opmåling af dit loft og en vurdering af dit isoleringsbehov.

Vi etablerer en ny hævet gangbro, en forhøjning omkring stigehullet og vindspærrer langs tagfoden. Herefter blæser vi Isover loftisolering ud i et jævnt og tæt lag i den aftalte tykkelse.

Isover Granulat til loftisolering er produceret med op til 80% genbrugsglas og består derudover af genbrugsisoleringsmateriale og plantebaseret materiale. Dermed er Isover loftisolering meget klima- og miljøvenlige.

Isover Granulat vejer ikke helt så meget som fx papiruld og Rockwool, hvilket kan have sine fordele på nogle lofter.

Isover Granulat er bioopløseligt, ubrændbart og diffusionsåbent.


Bestil et GRATIS isoleringstjek - ring

t: 30 74 74 30

 

Bestil et Gratis Isoleringstjek af dit loft

Alle priser er inkl moms, gangbro, vindstop og skot omkring loftslem.
KORT SAGT: ALT INKLUSIVE!

Om Dansk Isolering

På årsplan isolerer vores løsuldsafdeling mere end 120.000 m2 lofter, hulmure og etageadskillelser. Mængden og vores lave omkostninger sikrer dig billig hulmursisolering og loftisolering. Omsætningen er cirka 50/50 fordelt mellem private kunder og erhvervskunder. I denne afdeling er vi 6-8 medarbejdere.

Læs mere


Search