Brandisolering - Brandlukninger

Vi har stor erfaring med Brandisolering og Brandlukninger


Når du vælger os som samarbejdspartner på Brandisolering, kan vi garantere høj faglig ekspertise og høj kvalitet. Vi har styr på kvalitetssikringen og mærkaterne til de enkelte dele.

Om vi taler brandisolering af runde ventilationskanaler med 50 mm trådvævsmåtter, eller brandisolering med 60 mm Industribatts 80 / IP2 er vi eksperterne du kan stole på. Vi kan svejse, nifte og befæstige på stort set alle underlag. 

Vi kan afslutte Brandisoleringen med mat overflade, alu overflade eller pap/lærred overmalet med kløtzel. Dette som følge af vores overvægt af faglærte isolatører med mange års erfaring. 

Vi har også stor erfaring med Brandlukninger af både kanaler og vandbårne anlæg, herunder også hvornår (og til hvad) vi skal anvende de forskellige fugetyper og bagstop.


Vi vil gerne netværke med dig :-)

Vi nørder og projektgransker gerne i DS428 og de forskellige EN godkendelser, herunder også EN1366-1 og EN1366-3. Og vi gør det gerne på et telefonmøde, via Skype/Facetime/TeamViewer - eller over en kop kaffe ude hos dig, du bestemmer. De indledende snakke er altid gratis hos os.

Du er altid velkommen til at kontakte afdelingsleder for Teknisk Isolering, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for en uddybende snak:

t: 3074 7189

"vi ved at brandisolering kræver særlig fokus på kvalitetssikring og montering"

Der er forskel på, om vi skal montere Brandisolering bygningens bærende stål- og betonkonstruktioner eller om om vi skal montere Brandisolering ventilationsanlæggets ventilationskanaler mod flammer og varmeudvikling.

Vi skal altid være OBS på hvilken Brandklasifikation der ønskes. Tidligere brugte man BD  (brand drøjde) og så antal minutter (30, 60 og 120). Nu kigger vi mere på BS (brand sikker) eller de nye EI normer som vinder mere og mere indpas. 

Der er også stor forskel på de enkelte produkter. En brandklasse A1 er ikke nødvendigvis den samme alle steder. Man bør også kigge på flammetemperaturen og hvilket materiale der skal brandisoleres. Nogle materialer tåler kun lave temperaturer i korte perioder - her er Brandisoleringen endnu vigtigere.

En komplet gennemgang af alle hjørner og mysterier udi Brandisoleringens kunster, vil ikke være mulig på en enkelt underside som denne. Så tøv ikke med at kontakte os - hvis vi ikke kender svaret, så ved vi helt sikkert hvem vi kan kontakte rundt om hos vores leverandører - her snakker vi nemlig med supernørder på den rigtig gode måde. 

 

Andre artikler med relation til brandisolering

Isolering af afløb

Manglende isolering af afløb, er årsag til branden spreder sig. DBI beskriver i deres brandtekniske…

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Search