Image
Teknisk Isolering med paroc
Teknisk Isolering med rockwool
Teknisk Isolering med isover

Brandisolering - Brandlukninger

Dansk Isolering mestrer naturligvis også den disciplin af teknisk isolering, der hedder passiv brandsikring, også kaldet brandisolering.


Når du vælger Dansk Isolering som samarbejdspartner på Brandisolering, er det din garanti for høj faglig ekspertise og høj kvalitet.

Om vi taler brandisolering af runde ventilationskanaler med 50 mm trådvævsmåtter, eller brandisolering med 60 mm Industribatts 80 / IP2 er vi eksperterne du kan stole på. Vi kan svejse, nifte og befæstige på stort set alle underlag. 

Vi kan afslutte Brandisoleringen med mat overflade, alu overflade eller pap/lærred overmalet med kløtzel. Dette som følge af vores overvægt af faglærte isolatører med mange års erfaring. 

Vi har også stor erfaring med Brandlukninger af både kanaler og vandbårne anlæg, herunder også hvornår (og til hvad) vi skal anvende de forskellige fugetyper og bagstop.

Vi vil gerne netværke med dig :-)

Vi nørder og projektgransker gerne i DS428 og de forskellige EN godkendelser, herunder også EN1366-1 og EN1366-3. Og vi gør det gerne på et telefonmøde, via Skype/Facetime/TeamViewer - eller over en kop kaffe ude hos dig, du bestemmer. De indledende snakke er altid gratis hos os.

Du er altid velkommen til at kontakte afdelingsleder for Teknisk Isolering, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for en uddybende snak:

t: 3074 7189

Ved brandisolering vælger vi de isoleringsmaterialer, der passer bedst til opgaven.

Der er forskel på, om vi skal montere Brandisolering bygningens bærende stål- og betonkonstruktioner eller om om vi skal montere Brandisolering ventilationsanlæggets ventilationskanaler mod flammer og varmeudvikling.

Vi skal altid være OBS på hvilken Brandklasifikation der ønskes. Tidligere brugte man BD  (brand drøjde) og så antal minutter (30, 60 og 120). Nu kigger vi mere på BS (brand sikker) eller de nye EI normer som vinder mere og mere indpas. 

Der er også stor forskel på de enkelte produkter. En brandklasse A1 er ikke nødvendigvis den samme alle steder. Man bør også kigge på flammetemperaturen og hvilket materiale der skal brandisoleres. Nogle materialer tåler kun lave temperaturer i korte perioder - her er Brandisoleringen endnu vigtigere.

En komplet gennemgang af alle hjørner og mysterier udi Brandisoleringens kunster, vil ikke være mulig på en enkelt underside som denne. Så tøv ikke med at kontakte os - hvis vi ikke kender svaret, så ved vi helt sikkert hvem vi kan kontakte rundt om hos vores leverandører - her snakker vi nemlig med supernørder på den rigtig gode måde. 

 

Vi sidder klar til at hjælpe

Vores team er stærk sammensat med overvægt af faglærte Tekniske Isolatører, medarbejdere med mange års erfaring og lærlinge. Tilsammen har god erfaring i at løse de mange forskellige typer opgaver, der findes inden for Teknisk Isolering.

Når du vælger Dansk Isolering som samarbejdspartner på Teknisk Isolering, er det din garanti for høj faglig ekspertise, høj kvalitet, aflevering til tiden og kædeansvar, da vi naturligvis har overenskomst.

Kontakt vores afdelingsleder for Rør & Teknik Allan Krogh (som er uddannet VVS Installatør) for en uddybende snak: t: 3074 7189

Du kan også sende os en email

Image

Om Dansk Isolering

På årsplan isolerer vores løsuldsafdeling mere end 120.000 m2 lofter, hulmure og etageadskillelser. Mængden og vores lave omkostninger sikrer dig billig hulmursisolering og loftisolering. Omsætningen er cirka 50/50 fordelt mellem private kunder og erhvervskunder. I denne afdeling er vi 6-8 medarbejdere.

Læs mere


Image

Search