Image
Teknisk Isolering med paroc
Teknisk Isolering med rockwool
Teknisk Isolering med isover

Isolering af varmerør - Rørisolering HVAC

Rørisolering af varmerør et af vores stærkeste områder. Det skyldes ikke mindst Allan som er afdelingsleder i vores afdeling for Teknisk Isolering.


Allan er uddannet VVS Installatør og har mere end 20 års erfaring med VVS - både som udførende VVS’er og som projektleder.

Vi udfører både isolering af varmerør i underentreprise til dig som VVS’er, og som direkte servicearbejde på specialiserede isoleringsløsninger, herunder særligt til fødevareindustrien hvor der stilles store krav til temperaturer og løsninger. Vi servicerer også dig direkte med den lille isoleringsopgave på f.eks. en varmepumpe eller et teknikrum.

Vores opgaver inden for isolering af varmerør spænder vidt og bredt. Vi har netop afsluttet isolering af alle varmerør i kældre og stigestrenge på 42 boligblokke, men har i samme periode isoleret 3 meter rør for en privatkunde der fik en ny varmepumpe monteret. Det er netop variationen der gør os stærke.

Vores priser er fair og yderst konkurrencedygtige. Både på timelønnen,  materialeprisen og på projektpriserne.

Vi rådgiver dig hele vejen rundt. Både på klassificeringen af isoleringstykkelsen inden for DS452.3. Også når det gælder afslutning, herunder særligt Isogena PVC, Alukapper og IsoCover. Men naturligvis også bare når isolering skal afsluttes pænt med tapede samlinger.Afslutning med PVC folie

 

Kært barn har mange navne. Isogena, Isogeno, Isogenapak, Isogenopak, PVC Folie. Alle betyder det samme: en pæn rengøringsvenlig grå eller hvid folie som gør at rørisoleringen af varmerøret står helt skarpt.

I forbindelse med isolering af varmerør, er mængden af bøjninger og t-stykker også relevant. Særligt når isolering skal afsluttes med PVC da bøjninger og t-stykker kommer som præfabrikerede løsninger der ”bare” skal monteres, men som dermed også skal passe ret præcist til varmerørets dimension.

 

Isolerede bæringer – Isolerede hangers

 

Når vi snakker isolering af varmerør, er det vigtigt at vi drøfter om der bruges isolerede bæringer eller ikke. Disse bæringer kaldes også Hangers og fås i et utal er versioner. Vi er ret vilde med Rockwools bæringer (hangers), da de passer perfekt til Rockwool Universal rørskåle og Rockwool 800 rørskåle.

Vi ser flere og flere af vores kunder benyttes isolerede bæringer. Det giver god mening da man ofte kan gå 10 mm ned i isoleringstykkelse, særligt når vi taler om isolering af rørdiameter 22 mm, isolering af rørdiameter 28 mm og isolering af rørdiameter 35 mm.

Isolerede bæringer giver god mening når vi skeler til DS1102 som beskriver pladsbehovet - her kan vi nemlig, som beskrevet - spare plads når vi isolere varmerør.

Vi kan naturligvis levere disse bæringer til dig så du kan bruge dem i den løbende montering.

Giv os et kald - så laver en vi skarp samlet pris på isolering af dit varmerør.

 

 

Vi sætter en ære i at aflevere et flot stykke arbejde

Isolering af varmerør jf. DS452.3

Vi dimensionerer vi naturligvis altid graden af isolering af rør og anlæg i henhold til isoleringsklasserne i DS452 der nu har nået 3. udgaven.

 • I regelgrundlaget for isolering af rør, henviser bygningsreglementet til DS452.3 Termisk Isolering af tekniske installationer der i al sin enkelthed tilskriver at man skal undgå unødvendig energitab. 

  DS452.3 operere nu med 6 isoleringsklasser mod tidligere 4 isoleringsklasser. Der er også kommet øget fokus på rørbæringer og andre varmebroer.

  Generelt betegnes et rum nu som opvarmet når temperaturen er over 5 grader.


  Og så lige lidt til Google:

  Dansk Isolering udfører

  isolering af varmerør DN20
  isolering af varmerør DN25
  isolering af varmerør DN32
  isolering af varmerør DN40
  isolering af varmerør DN50
  isolering af varmerør DN65
  isolering af varmerør DN80
  isolering af varmerør DN100
  isolering af varmerør DN125
  isolering af varmerør DN150

  isolering af varmerør med 20 mm isolering
  isolering af varmerør med 30 mm isolering
  isolering af varmerør med 40 mm isolering
  isolering af varmerør med 50 mm isolering
  isolering af varmerør med 60 mm isolering
  isolering af varmerør med 70 mm isolering

  isolering af varmerør med Rockwool Universal rørskåle
  isolering af varmerør med Rockwool 800 rørskåle

  Dansk Isolering afslutter isolering af varmerør med
 • alufolie
 • isogeno isogena isogenopak med grå, hvid eller sort PVC Folie
 • pap og lærred
 • Kløtzel
 • alu-kapper blank eller rustfri
 • IsoCover grå eller sort

FAQ - Rørisolering

Hvad er HVAC

HVAC er en engelsk forkortelse for Heating, Ventilation and Air Conditioning. HVAC er en samlebetegnelse for den teknologi og de systemer, der holder bygninger og andre indendørs miljøer hhv. varme, kølige og veludluftede.

HVAC sørger altså for at holde temperatur, luftfugtighed og luftsammensætning på de ønskede niveauer.

Vi sidder klar til at hjælpe

Vores team er stærk sammensat med overvægt af faglærte Tekniske Isolatører, medarbejdere med mange års erfaring og lærlinge. Tilsammen har god erfaring i at løse de mange forskellige typer opgaver, der findes inden for Teknisk Isolering.

Når du vælger Dansk Isolering som samarbejdspartner på Teknisk Isolering, er det din garanti for høj faglig ekspertise, høj kvalitet, aflevering til tiden og kædeansvar, da vi naturligvis har overenskomst.

Kontakt vores afdelingsleder for Rør & Teknik Allan Krogh (som er uddannet VVS Installatør) for en uddybende snak: t: 3074 7189

Du kan også sende os en email

Image

Om Dansk Isolering

På årsplan isolerer vores løsuldsafdeling mere end 120.000 m2 lofter, hulmure og etageadskillelser. Mængden og vores lave omkostninger sikrer dig billig hulmursisolering og loftisolering. Omsætningen er cirka 50/50 fordelt mellem private kunder og erhvervskunder. I denne afdeling er vi 6-8 medarbejdere.

Læs mere


Image

Search