Image
Teknisk Isolering med paroc
Teknisk Isolering med rockwool
Teknisk Isolering med isover
ventilationsisolering.jpg

Ventilationisolering
Isolering af ventilationskanaler

Som en del af vores samlede ydelser inden for teknisk isolering, tilbyder Dansk Isolering også termisk isolering af ventilationskanaler.

Det er nødvendigt at isolere ventilationskanaler mod ændringer i ventilationsluftens temperatur og mod dannelse af kondens.

Hvis ventilationskanalerne ikke er isolerede godt nok og løber igennem indendørs og udendørs miljøer med en anden temperatur end ventilationsluftens, kan der nemt dannes kondens. Både på inderside og yderside af ventilations- og udsugningskanalerne. Det kan være skadeligt for både ventilationskanalerne og den øvrige konstruktion.

Når du vælger Dansk Isolering som samarbejdspartner på teknisk isolering, er det din garanti for høj faglig ekspertise, høj kvalitet, aflevering til tiden og kædeansvar, da vi naturligvis har overenskomst med vores isolatørers fagforening.

Kontakt afdelingsleder for Rør & Teknik, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for en uddybende snak:

t: 3074 7430

Termisk isolering af ventilationskanaler har mange fordele

Termisk isolering af ventilationskanaler også fungere som isolering mod:

  • Fare, skader og ulemper
  • Utilsigtet afkøling eller opvarmning af omgivende rum og konstruktioner
  • Energitab

Isoleringsgraden af ventilationskanaler dimensionerer vi i Dansk Isolering altid i henhold til isoleringsklasserne i DS452.

Alt efter hvilket miljø de isolerede ventilationskanaler løber igennem, vælger vi den afsluttende overflade, der passer bedst til løsningen. Det kan være:

  • IsoCover / grå eller sort
  • alu-kapper / blank eller rustfri
  • alufolie
  • isogeno / grå, hvid eller sort
  • pap og lærred

Vi sidder klar til at hjælpe

Vores team er stærk sammensat med overvægt af faglærte Tekniske Isolatører, medarbejdere med mange års erfaring og lærlinge. Tilsammen har god erfaring i at løse de mange forskellige typer opgaver, der findes inden for Teknisk Isolering.

Når du vælger Dansk Isolering som samarbejdspartner på Teknisk Isolering, er det din garanti for høj faglig ekspertise, høj kvalitet, aflevering til tiden og kædeansvar, da vi naturligvis har overenskomst.

Kontakt vores afdelingsleder for Rør & Teknik Allan Krogh (som er uddannet VVS Installatør) for en uddybende snak: t: 3074 7189

Du kan også sende os en email

Image

Om Dansk Isolering

På årsplan isolerer vores løsuldsafdeling mere end 120.000 m2 lofter, hulmure og etageadskillelser. Mængden og vores lave omkostninger sikrer dig billig hulmursisolering og loftisolering. Omsætningen er cirka 50/50 fordelt mellem private kunder og erhvervskunder. I denne afdeling er vi 6-8 medarbejdere.

Læs mere


Image

Search