Loftisolering:Frit materiale valgGratis isoleringstjekPriser fra 125,- /m25 star review trustpilot
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Loftisolering Haderslev

Haderslev: Overvejer en loftisolering? Hvorfor så ikke vælge en lokal isoleringsvirksomhed. Dansk isolering er sønderjyllands største isoleringsvirksomhed, og dermed det rette valg for dig som bor i Haderslev .


Vi er eksperter på efterisolering i Haderslev

Vi har efterisoleret lofter og hulmure i stort set alle større og mindre byer i Danmark. Med vores beliggenhed i Rødekro betragter vi Isolering i Haderslev, som et af vore absolutte nærområder. På landsplan isolerer vores løsuldsafdeling mere end 120.000 m2 lofter, hulmure og etageadskillelser hver eneste år. Det bliver til mange kvadratmeter og meget arbejde, men vi glemmer aldrig det er kunden som er i centrum og at det er din oplevelse som er vigtigst for os. Det er blandet andet også derfor vi har vundet prisen som årets isolatør flere år i træk.


Efterisolering af loft med papiruld i Haderslev

Hvis du ejer et hus i Haderslev der er bygget før 1998 er der stor sandsynlighed for at du mangler isolering på loftet. Det kan gå hen og blive dyrt for varmen stiger som bekendt opad. Det vil sige op igennem et dårligt isoleret loft og direkte ud til gråspurvene.
Vi isolere med flere forskellige materialetyper, og har du et ønske om at efterisolering af loftet skal foretages med papiruld kan vi sagtens imødekomme dette. Hos Dansk Isolering koster isoleringen af loftet det samme uanset hvilket materiale der skal isoleres med. Vi kalder det valgfri isoleringsmateriale. Du kan selv vælge om du vil isolere med papiruld eller granulat. Du kan også lade os vælge det materiale vi skønner er bedst til din bolig.


En isolering af loftet giver store besparelser på varmeregningen

Der er rigtig mange gode grunde til at foretage en loftisolering, og den helt åbenlyse er jo besparelsen som du vil opleve på din varmeregning. Besparelsen er selvfølgelig størst, hvis du fyrer med olie eller naturgas. Her vil du i et hus på 160 m2 beliggende i Haderslev, med eksisterende isolering på 50 mm og 200mm ny isolering lagt ud vil du spare ca 6.500 kr / år - det betyder at din udgift til isoleringen af loftet allerede er tjent hjem allerede i 3 år!
Image

FAQ Isolering

Hvordan tjekker jeg selv isolering på loftet?

Der er intet til hinder for at du selv kan tjekke isoleringen på dit loft, og det er faktisk ganske nemt. Du skal i alt tjek 4 forskellige ting, for at kunne fastslå om din loftisolering er tilstrækkelig:


  1. Tjek tykkelsen på isoleringen med en tommestok flere forskellige steder. Den skal minimum være 250mm
  2. Tjek standen på isolering. Her skal du kigge efter om isoleringen er trykket flad, enten fordi der er gået på den eller afsat genstande på den.
  3. Tjek om isoleringen slutter tæt omkring spær
  4. Tjek om der er etableret et vindstop og om isoleringen går helt ud til vindstoppet

Hvis alt er OK ved dit tjek så har du et velisoleret loft, hvor der ikke er behov for yderlig isolering. 

Hvis du på nogen måde er i tvivl om nogle af punkterne i dit eget tjek kan du altid bede os om, at tjekke det for dig. Du kan enten ringe, skrive eller udfylde vores bestillingsformular her på siden. Vores isoleringstjek er gratis og helt uforpligtende.

No item found!

Dansk Isolering ApS

Baldersbuen 31, 2640 Hedehusene - Bergensvej 7, 6230 Rødekro Tlf.: 30 74 74 30 · E-mail: info(a)danskisolering.dk · CVR nr. 30916468

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering udfører loftisolering og hulmursisolering. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Fra vore 2 afdelinger hhv. Syddanmark og Sjælland udfører isoleringsarbejde i hele Danmark.

Læs mere

 

Info

© 2024 Dansk Isolering · Udviklet af Say it webbureau Kolding