Her kan du læse hvorfor efteråret er en god periode at få udført loftisolering. Går du og overvejer at indhente et tilbud på loftisolering i efterårsmånederne, så skal du faktisk også snart beslutte dig for hvilken isolatør du ønsker at anvende.

Efteråret er en af de travleste perioder for isoleringsbranchen. Det er det fordi langt de fleste mennesker indhenter tilbud på loftisolering og ønsker at få udført loftisoleringen inden vinteren for alvor sætter ind.

Der er mange gode grunde til at vælge loftisoleringen i efteråret. Hvis sommeren har været rigtig lang og varm, som det var i 2014 så er fugtbalancen på loftet helt perfekt til at foretage isoleringen. Det giver næsten sig selv at jo før du isolerer des flere penge sparer du. Men du sparer selvfølgelig mest i efterårs og vinter månederne, fordi det er der du skruer op for varmen. I skrivende stund ( oktober 2014 ) har du stadig mulighed for at udnytte håndværker fradraget som udgør ca 25 % af den samlede pris på loftisolerings tilbudet. Håndværkerfradraget udløber til nytår - hvilket betyder at du skal have bestilt tilbud på loftisolering samt accepteret tilbudet inden inden nytår.

Det er ikke altid det billigste tilbud på loftisolering der er det bedste!

Når du kigger på de tilbud du har modtaget på loftisolering kigger du så udelukkende på prisen? Der er flere faktorer du skal overveje når du kigger et tilbud igennem. Du skal blandet andet kigge på hvilket materiale isolatøren blæser ind på loftet. Er det papiruld ? Mineraluld ? Granulat ? eller et helt andet materiale. Det er også en god ide og tjekke om isolatøren har de rigtige godkendelser og authorisationer. f.eks Rockwool authoriseret partner, medlem af Byg Garanti ordningen, medlem af indblæsernes garantifond.

Hos Dansk Isolering er du i de bedste hænder. Vi tilbyder det absolut bedste isoleringsprodukt ( Rockwool granulat ) til en utrolig skarp pris. Dansk Isolering er Auth. Rockwool partner, Medlem af Smiley håndværk. Hos os kan du med ro i sindet bestille et tilbud på loftisolering

Om Dansk Isolering

På årsplan isolerer vores løsuldsafdeling mere end 120.000 m2 lofter, hulmure og etageadskillelser. Mængden og vores lave omkostninger sikrer dig billig hulmursisolering og loftisolering. Omsætningen er cirka 50/50 fordelt mellem private kunder og erhvervskunder. I denne afdeling er vi 6-8 medarbejdere.

Læs mere


Image

Search