brandisolering af rør

Brandisolering

Dansk Isolering mestrer naturligvis også den disciplin af teknisk isolering, der hedder passiv brandsikring eller brandisolering.

Passiv brandsikring har to formål:

  • at beskytte de kritiske punkter og bærende konstruktioner i en bygning mod varme og sammenstyrtning
  • at forhindre en ildebrand i at sprede sig gennem ventilationskanaler og etageadskillelser

Da Dansk Isolerings afdeling for teknisk isolering består af erfarne bygningskonstruktører og tekniske isolatører, er brandisolering et område, vi har stor indsigt i. Både i det praktiske og i reglerne på området.

Når du vælger Dansk Isolering som samarbejdspartner på teknisk isolering, er det din garanti for høj faglig ekspertise, høj kvalitet, aflevering til tiden og kædeansvar, da vi naturligvis har overenskomst med vores isolatørers fagforening.

Kontakt afdelingsleder for Rør & Teknik, Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. for en uddybende snak:

t: 3074 7430

Kontakt os vedr. brandisolering

Ved brandisolering vælger vi de isoleringsmaterialer, der passer bedst til opgaven.

Når vi udfører passiv brandsikring, vælger vi de isoleringsmaterialer, der passer bedst til opgaven. Derefter isolerer vi bygningens bærende stål- og betonkonstruktioner og ventilationskanaler mod varme og flammer.

Det begrænser skader på bygningen under en ildebrand, og det gør, at bygningen forbliver stabil.

Det betyder samtidig, at beboere og brugere af bygningen har mere tid til nå i sikkerhed, hvis uheldet er ude. En veludført passiv brandsikring betyder også, at brandfolkene kan udføre slukningsarbejdet sikkert – uden at skulle frygte for sammenstyrtning.

Brandisolering og passiv brandsikring beskytter værdier og investeringer og er i sidste ende med til at redde menneskeliv.

Om Dansk Isolering

På årsplan isolerer vores løsuldsafdeling mere end 120.000 m2 lofter, hulmure og etageadskillelser. Mængden og vores lave omkostninger sikrer dig billig hulmursisolering og loftisolering. Omsætningen er cirka 50/50 fordelt mellem private kunder og erhvervskunder. I denne afdeling er vi 6-8 medarbejdere.

Læs mere


Image

Search