Besparelse hulmursisolering

Hulmursisolering er hurtigt tjent hjem. Hulmursisolering er en isoleringsform der tjener sig hjem hurtigst. Det skyldes den store afkølingsflade, der ofte er helt tom. I modsætning til et loft som sjældent er helt uden isolering, så er det ofte tilfældet ved hulmuren. Derfor har hulmuren også den hurtigste tilbagebetalingstid.

Hvor hurtigt hulmursisolering er tjent hjem, afhænger meget af hvor du bor, og hvad du bruger som varmekilde. De billigste områder med billig fjernvarme, har en tilbagebetalingstid på ca. 8-10 år, mens de områder med dyreste varmekilder (olie og gas) tjener sig hjem over 2-4 år.

Fordele ved hulmursisolering

Ved at få foretaget efterisolering af hulmuren får du en række fordele:

  • Efterisolering af hulmur sparer dig penge, fordi varmen bliver i huset, og ikke går til at fyre for gråspurvene.
  • Du får et bedre indeklima, da varmen fordeler sig bedre i rummet, og du undgår strålekulde fra kolde vægge.
  • Hulmursisoleringen sikrer et bedre miljø, da du sparer på varmen og dermed nedsætter CO2 udslippet.

Så hurtigt er din investering tjent hjem

Isolerer du din hulmur vil du allerede det 2. år have tilbagebetalt udgiften til hulmursisoleringen, og du vil spare 8.890 kr / årligt på varmeregningen.

Grundlag for beregning

Opvarmningskilde: Olie 10 kr. pr. liter
Areal af ydrevæg ( døre + vinduer fratrækkes): 120 m2
Eksisterende isolering: Ingen
Hulmuren isoleres med: 60 mm


Din årlige besparelse

Du sparer: 889 liter olie
Du sparer i kr: 8.890 kr
Den vejledende udgift til isolering er 17.600 kr

Tilbagebetalingstid: 1.97 år

På dette isoleringseksempel vil du samtidig kunne få et tilskud på ca. kr. 2.700 i form af BoligJob ordningen der er gældende til udgangen af 2014

Hulmursisolering med ROCKWOOL stenuld

Vi hulmursisolere med ROCKWOOL mineraluld, også kendt som stenuld og løsuld, fordi det er bedst og mest miljøvenligt. Der er tale om et 100 % naturprodukt uden tilsatte kemikalier.

ROCKWOOL mineraluldsgranulat er naturligt brandhæmmende, da produktet består af 100 % sten. Stenene varmes op til ca. 1.400 grader celsius, hvorefter det trækkes ud i tråde – nærmest som candyfloss.

Vores primære metode, er hulmursisolering med granulat. Granulat er en fællesbetegnelse for alle isoleringsformer, der findes i flænset form og indblæses. Den isolering flest kender, findes i rulleform eller som bats (plader/måtter). Granulatet er egentligt det sammen - formen er bare en anden. Vi sammenligner det med indholdet af en fiberdyne, nærmest lidt vattet.

Vi benytter udelukkende granulat fra den ROCKWOOL. Når vi har valgt at bruge ROCKWOOL, skyldes det, at vi har vurderet det som det bedste på markedet.              

Hulmursisolering med ROCKWOOL granulat har mange fordele. Den mest oplagte fordel ved ROCKWOOL granulat, er dets evne til at pakke sig omkring gennemføringer såsom rør til tørretumbler og lignende.

En anden fordel ved hulmursisolering med mineraluldsgranulat er, at der aldrig opstår revner i laget som ved f.eks. bats eller isolering i rulleform. Granulatet lægger sig som en stor, ubrudt overflade, hvorved man sikrer optimal isolering – også selv om huset giver sig en smule. Du kan læse mere om isolering med ROCKWOOL granulat her.

Gratis beregning af besparelse

Hos Dansk Isolering tilbyder vi at lave en beregning af hele din besparelse, inkl. de penge du kan få i tilskud fra energiselskaberne. Ring eller skriv til os, så regner vi besparelsen ud for dig – uden omkostninger og ganske uforpligtende. 

Bestil et tilbud på hulmursisolering

Om Dansk Isolering

Dansk Isolering har tre store hovedområde: LoftisoleringHulmursisolering og Teknisk Isolering fordelt med ca. 1/3 af vores omsætning til hvert område. Vores kunder fordeler sig ligeligt mellem de private kunder og erhvervs kunder. Vi udfører arbejde i hele Danmark og vil også gerne i dialog med dig.

Læs mere

 

Search